top of page

 OVER WESCUR

Mijn naam is Wesley van de Scheur en ik heet u graag welkom bij Wescur Videography!

Tijdens mijn studie ben ik gestart als freelance cameraman/steadicam operator.

 

Ik kreeg al snel in de gaten dat ik het vetter vond om het opnameproces met al zijn facetten in kaart te zetten en verschillende dingen te doen.

Mijn liefde voor het vinden van mooie locaties en shots en het creatief nadenken over concepten, hebben mij doen inzien dat ik wil doorgroeien als regisseur en daarom dan ook ben ik de onderneming Wescur Videography gestart in 2015.

 

In juni dat jaar ben ik afgestudeerd en ben ik met Wescur Videography op verschillende gebieden actief.

Nu al denkt Wescur Videography mee en ontwikkelen we concepten met bedrijven en collega’s. We worden regelmatig ingehuurd voor uiteenlopende projecten: concepten uitvoeren en projecten opzetten.

Vanwege het feit dat ik erg veel van muziek houd, ben ik mij ooit gaan verdiepen in de Music Video wereld. Uit deze hoek krijgt Wescur Videography wekelijks opdrachten waar ik met veel plezier aan werk.

Nu anno 2018 is de onderneming sterk gegroeid en zijn wij tevens een erkend leerbedrijf geworden. Om onze studenten de kans te geven zich in de praktijk te ontwikkelen hebben wij The Clip Academy NL opgericht.

 

De aankomende jaren gaan wij ons werkterrein, naast de muziekwereld, nog meer verbreden in het bedrijfsleven.

Wescur Videography is een team van jonge ambitieuze mensen die allemaal door willen groeien.

 

Mijn doel met Wescur Videography is een team op te zetten dat gezien zal worden als een hype, en dat we deze hype weer door kunnen geven aan nieuwe generaties; want de jeugd heeft de toekomst!

“We are the Creators of the Future”

check hier onze instagram

  • Instagram - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

WESCUR

videography

bottom of page